Restauratie stoepen en bordessen

Snoep en Vermeer heeft een 20 tal jaren ervaring op het gebied van het restaureren van hardstenen stoepen. Of het nu gaat om het vervangen van de huidige versleten stoep, of het restaureren van een bestaande stoep. Ook het nieuw ontwerpen in originele stijl en het repareren van treden en hek bevestigingen, zijn bij ons aan de orde van de dag.

Onze doelstelling is een stoep zoals die hoort te zijn, met gevoel voor vorm en tijd.  Altijd werken we met oog voor detail, de afwerking van onze stoeponderdelen zijn hiervan het sprekende voorbeeld, met de hand gefrijnd, levert een afwerking die spreekt en die leeft. Zo word elk onderdeel van de stoep een ambachtelijk meesterwerk op zich, en is de totale stoep geen kolossaal blok steen, maar een geïntegreerd onderdeel van de architectuur van uw pand.

De normen en veiligheid aspecten van de huidige tijd hoog op de agenda, werken we met de modernste apparatuur, ook waar dit om hijsen of lichten van de zwaarste bordesplaten en zerken gaat, gewichten van 2000 tot 3000 kg. stellen dit soort eisen aan ons werk. Wij werken volgens de richtlijnen en in overleg met de daartoe bevoegde instanties en altijd naar volle tevredenheid van deze diensten.

Wij bieden kennis, ervaring, kwaliteit en een betrouwbare uitvoering van het project, dat klinkt als niet van deze tijd, maar wij hebben het over een ambacht wat al honderden jaren bestaat. Snoep en Vermeer is een ambachtelijk bedrijf gedreven door mensen die het doen voor het resultaat, met het besef dat de stoep van vandaag deel van de historische gevel in de toekomst kan zijn.

Hieronder ziet u een voorbeeld van de oude situatie en de nieuwe situatie van een stoep in Amsterdam.

Stoep voor herstel.
Oude situatie

 

Nieuwe stoep
Nieuwe situatie foto 1

 

Nieuwe situatie
Nieuwe situatie foto 2